OM STICKSPÅRET

Varmt välkomna till Vittsjö, mitt i Göingeskogarna och av hävd kulturcentra i Västra Göinge härad.
Och varmt välkomna till Stickspåret som är vårt försök att ge folket här en chans till lite musikaliska upplevelser utöver det vanliga.


Att ta sig till och från Vittsjö´ kan vara lite knixigt utan bil. I synnerhet på helger och kvällar. Det går numera pågatåg som dessutom stannar precis intill Stickspåret men som tidtabellen ser ut, går sista täget mot Hässleholm redan kl.23.20. Våra konsertkvällar slutar runt midnatt.
Om det finns underlag kan det finnas möjlighet att samordna transporter. Hör i så fall av er till Vittsjö Taxi vardagar mellan 07.00 – 17.00.
Tel. 0451 220 08 eller vittsjo.taxi@bredband.net

Mat och dryck
I samband med våra konserter serveras i regel mat. Ibland något enklare och ibland något mer rejält. Oftast ingår detta i biljettpriset om man har köpt biljett i förväg.
Om vi inte har fullsatt kan biljetter även köpas på plats till ett något lägre pris. Då ingår ingen förtäring i priset. Stickspåret har fullständiga rättigheter och i baren kan man vanligtvis också få lite snacks.

Tider
Stickspåret öppnar vanligtvis för insläpp 19.30 och stänger runt 01.00. Baren stänger ca: 00.30. Enstaka kvällar öppnar vi redan 18.30. Se respektive arrangemang.

Detta är människorna bakom Stickspåret:
Peps Persson
Lars ”Linkan” Lindkvist
Amanda och Mike Roe


Kontakta oss gärna om ni har frågor.
Linkan på Truttatorp +46 (0)703 668 275
info@gyssla.se eller
Amanda på Furuliden info@furuliden.se

© Fotografen

BILJETTinfo »

boka online »